Cerca avançada
we found 0 results
Your search results

Comunitats de propietaris

Des de Rentar Finques ens encarreguem d’assessorar i gestionar comunitats de propietaris.Des de la preparació i assistència a juntes generals, passant pel control pressupostari i el tancament de liquidacions que reflecteixen la despesa real de la finca, fins possibles plans preventius de manteniment i conservació de l’immoble.

Últimes notícies

REOBERTURA OFICINA

Estimats clients: En Rentmar tornem a obrir la nostra oficina amb horari de matins (de 9.00 a 14.00) i amb totes les mesures de prevenció oportunes. Informar-los que per a poder-los atendre de manera presencial serà imprescindible sol·licitar cita prèvia a través de qualsevol dels nostres gestors o a través del mail: info@rentmar.es Els esperem, Rentmar Finques.

Mesures de prevenció en Comunitats de Propietaris en Fase 1

Benvolguts clients i clientes: A continuació detallem les mesures de prevenció a tenir en compte en les comunitats de propietaris durant la Fase 1. No oblidin que sempre s’han de mantenir les distàncies de seguretat, així com mesures d’higiene i de desinfecció: Obertura de pistes esportives al lliure. Esport individual sense contracte físic. Ús de zones comunes per a accés a la via pública. …

COMUNICAT RENTMAR COVID-19

Seguint les recomanacions sanitàries i governamentals per fer front als riscos de contagi per coronavirus (COVID-19), en compliment el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i principalment, d’acord amb els nostres valors, per protegir els nostres empleats, clients i proveïdors i donar el millor …

INDICACIONS DEL COL·LEGI D’ADMINISTRADORS DE BARCELONA EN REFERÈNCIA AL COVID-19

Apreciats clients, Aquí podran veure les indicacions del Col·legi d’Administradors de Barcelona respecte al COVID-19: Quedate_en_casa_ESP També trobaran les indicacions a seguir en el cas que es donés un cas positiu a la seva comunitat/finca: http://www.cafbl.cat/pdfs/Premsa/Consejos_infeccion_coronavirus_ES.pdf Ens trobem a la seva plena disposició per a la ressolució de qualsevol dubte que els hi pugui sorgir.   Cordialment, Rentmar Fincas.