Cerca avançada
we found 0 results
Your search results

Assessoria jurídica i fiscal

Els aspectes legals amb la Gestió Patrimonial són una prioritat dins de la nostra empresa.

Els aspectes legals, tant els relacionats amb la Gestió Patrimonial com els de les Comunitats de Propietaris, són una prioritat dins de la nostra empresa. L’alt nivell de preparació jurídica dels professionals de Rentmar Finques garanteix la seguretat de les gestions que es realitzen. Disposem d’una àmplia experiència en l’estudi, enteniment i execució de la legislació aplicable al nostre sector, assessorant i representant als nostres clients.

Amb un departament propi en matèria d’assessorament fiscal, Rentmar Finques ofereix el seu coneixement sobre els impostos relacionats amb la propietat immobiliària, així com els vinculats a les persones físiques o jurídiques.

Últimes notícies

REOBERTURA OFICINA

Estimats clients: En Rentmar tornem a obrir la nostra oficina amb horari de matins (de 9.00 a 14.00) i amb totes les mesures de prevenció oportunes. Informar-los que per a poder-los atendre de manera presencial serà imprescindible sol·licitar cita prèvia a través de qualsevol dels nostres gestors o a través del mail: info@rentmar.es Els esperem, Rentmar Finques.

Mesures de prevenció en Comunitats de Propietaris en Fase 1

Benvolguts clients i clientes: A continuació detallem les mesures de prevenció a tenir en compte en les comunitats de propietaris durant la Fase 1. No oblidin que sempre s’han de mantenir les distàncies de seguretat, així com mesures d’higiene i de desinfecció: Obertura de pistes esportives al lliure. Esport individual sense contracte físic. Ús de zones comunes per a accés a la via pública. …

COMUNICAT RENTMAR COVID-19

Seguint les recomanacions sanitàries i governamentals per fer front als riscos de contagi per coronavirus (COVID-19), en compliment el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i principalment, d’acord amb els nostres valors, per protegir els nostres empleats, clients i proveïdors i donar el millor …

INDICACIONS DEL COL·LEGI D’ADMINISTRADORS DE BARCELONA EN REFERÈNCIA AL COVID-19

Apreciats clients, Aquí podran veure les indicacions del Col·legi d’Administradors de Barcelona respecte al COVID-19: Quedate_en_casa_ESP També trobaran les indicacions a seguir en el cas que es donés un cas positiu a la seva comunitat/finca: http://www.cafbl.cat/pdfs/Premsa/Consejos_infeccion_coronavirus_ES.pdf Ens trobem a la seva plena disposició per a la ressolució de qualsevol dubte que els hi pugui sorgir.   Cordialment, Rentmar Fincas.