Cerca avançada
we found 0 results
Your search results

Empresa

En Rentmar Finques ens ocupem de tot personalment.

Rentmar Finques és una empresa dinàmica. Amb un equip humà que compta amb una dilatada experiència en l’Administració de Finques, Lloguers i comunitats de propietaris.

El nostre objectiu, de la mà de professionals del sector amb més de trenta anys d’experiència, és aconseguir que els nostres clients puguin gaudir del seu patrimoni sense preocupacions, oferint serveis integrals de gestió i administració d’immobles basats en una atenció ràpida, directa i personalitzada.

Honestedat, discreció, professionalitat, esperit d’equip, flexibilitat i entusiasme són alguns dels valors que componen la nostra filosofia i que garanteixen un servei diferencial i de qualitat en la gestió de propietats.

Apostem per les noves tecnologies per facilitar la comunicació amb els nostres clients, millorar el temps de resposta als seus problemes i proporcionar-los la informació que necessiten d’una forma àgil, sense perdre mai el tracte personalitzat que ens caracteritza.

Últimes notícies

REACTIVEM BARCELONA

L’Ajuntament ha posat en marxa “reActivamos Barcelona”, un fons de 20 milions d’euros per a fer costat a les activitats econòmiques més afectades per la Covid-19: La primera convocatòria és de 12 milions d’euros i va destinada a establiments comercials, de serveis, de restauració, d’oci nocturn i allotjaments turístics situats en planta baixa que hagin invertit o tinguin previst invertir en millores als seus locals  …

CONSELLS I RECOMANACIONS PER L’ESTIU

Arran de la publicació de la  la RESOLUCIÓ SLT/1934/2021, de 18 de juny que actualitza, i flexibilitza, les anteriors mesures de contenció del COVID-19 establertes per la Generalitat de Catalunya destaquem que: La principal novetat és que s’aixeica la prohibició de reunions i trobades de més de 10 persones. REUNIONS DE PROPIETARIS: Segueix suspesa l’obligació fins el 31 de DESEMBRE de 2021 de convocar i celebrar Juntes de …

EVITAR L’OKUPACIÓ

Com evitar l’okupació en un habitatge Benvolgut/da Col·legiat/a: Davant l’augment de casos d’okupació d’habitatges, una situació molt problemàtica especialment a Catalunya on el nombre de denúncies està molt per sobre de la resta de l’Estat, el Col·legi ha preparat un document amb recomanacions i suggeriments per a evitar les okupacions. En cas que l’okupació ja s’hagi produït, et donem unes pautes per a saber …

INDICACIONS DEL COL·LEGI D’ADMINISTRADORS DE BARCELONA EN REFERÈNCIA AL COVID-19

Apreciats clients, Aquí podran veure les indicacions del Col·legi d’Administradors de Barcelona respecte al COVID-19: Quedate_en_casa_ESP També trobaran les indicacions a seguir en el cas que es donés un cas positiu a la seva comunitat/finca: http://www.cafbl.cat/pdfs/Premsa/Consejos_infeccion_coronavirus_ES.pdf Ens trobem a la seva plena disposició per a la ressolució de qualsevol dubte que els hi pugui sorgir.   Cordialment, Rentmar Fincas.