Cerca avançada
we found 0 results
Your search results

Empresa

En Rentmar Finques ens ocupem de tot personalment.

Rentmar Finques és una empresa dinàmica. Amb un equip humà que compta amb una dilatada experiència en l’Administració de Finques, Lloguers i comunitats de propietaris.

El nostre objectiu, de la mà de professionals del sector amb més de trenta anys d’experiència, és aconseguir que els nostres clients puguin gaudir del seu patrimoni sense preocupacions, oferint serveis integrals de gestió i administració d’immobles basats en una atenció ràpida, directa i personalitzada.

Honestedat, discreció, professionalitat, esperit d’equip, flexibilitat i entusiasme són alguns dels valors que componen la nostra filosofia i que garanteixen un servei diferencial i de qualitat en la gestió de propietats.

Apostem per les noves tecnologies per facilitar la comunicació amb els nostres clients, millorar el temps de resposta als seus problemes i proporcionar-los la informació que necessiten d’una forma àgil, sense perdre mai el tracte personalitzat que ens caracteritza.

Últimes notícies

EVITAR L’OKUPACIÓ

Com evitar l’okupació en un habitatge Benvolgut/da Col·legiat/a: Davant l’augment de casos d’okupació d’habitatges, una situació molt problemàtica especialment a Catalunya on el nombre de denúncies està molt per sobre de la resta de l’Estat, el Col·legi ha preparat un document amb recomanacions i suggeriments per a evitar les okupacions. En cas que l’okupació ja s’hagi produït, et donem unes pautes per a saber …

INDICACIONS DEL COL·LEGI D’ADMINISTRADORS DE BARCELONA EN REFERÈNCIA AL COVID-19

Apreciats clients, Aquí podran veure les indicacions del Col·legi d’Administradors de Barcelona respecte al COVID-19: Quedate_en_casa_ESP També trobaran les indicacions a seguir en el cas que es donés un cas positiu a la seva comunitat/finca: http://www.cafbl.cat/pdfs/Premsa/Consejos_infeccion_coronavirus_ES.pdf Ens trobem a la seva plena disposició per a la ressolució de qualsevol dubte que els hi pugui sorgir.   Cordialment, Rentmar Fincas.

COMUNICAT RENTMAR COVID-19

Seguint les recomanacions sanitàries i governamentals per fer front als riscos de contagi per coronavirus (COVID-19), en compliment el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i principalment, d’acord amb els nostres valors, per protegir els nostres empleats, clients i proveïdors i donar el millor …

AJUDES PER A OBRES DE REHABILITACIÓ EN EDIFICIS D’HABITATGES

Del 8 de juny fins al 20 de setembre es poden demanar les ajudes per a rehabilitar edificis d’habitatges amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat. Qui es pot beneficiar Les comunitats de propietaris, els propietaris d’edificis d’habitatges i les societats cooperatives formades de manera agrupada …