Cerca avançada
we found 0 results
Your search results

Empresa

En Rentmar Finques ens ocupem de tot personalment.

Rentmar Finques és una empresa dinàmica. Amb un equip humà que compta amb una dilatada experiència en l’Administració de Finques, Lloguers i comunitats de propietaris.

El nostre objectiu, de la mà de professionals del sector amb més de trenta anys d’experiència, és aconseguir que els nostres clients puguin gaudir del seu patrimoni sense preocupacions, oferint serveis integrals de gestió i administració d’immobles basats en una atenció ràpida, directa i personalitzada.

Honestedat, discreció, professionalitat, esperit d’equip, flexibilitat i entusiasme són alguns dels valors que componen la nostra filosofia i que garanteixen un servei diferencial i de qualitat en la gestió de propietats.

Apostem per les noves tecnologies per facilitar la comunicació amb els nostres clients, millorar el temps de resposta als seus problemes i proporcionar-los la informació que necessiten d’una forma àgil, sense perdre mai el tracte personalitzat que ens caracteritza.

Últimes notícies

REOBERTURA OFICINA

Estimats clients: En Rentmar tornem a obrir la nostra oficina amb horari de matins (de 9.00 a 14.00) i amb totes les mesures de prevenció oportunes. Informar-los que per a poder-los atendre de manera presencial serà imprescindible sol·licitar cita prèvia a través de qualsevol dels nostres gestors o a través del mail: info@rentmar.es Els esperem, Rentmar Finques.

Mesures de prevenció en Comunitats de Propietaris en Fase 1

Benvolguts clients i clientes: A continuació detallem les mesures de prevenció a tenir en compte en les comunitats de propietaris durant la Fase 1. No oblidin que sempre s’han de mantenir les distàncies de seguretat, així com mesures d’higiene i de desinfecció: Obertura de pistes esportives al lliure. Esport individual sense contracte físic. Ús de zones comunes per a accés a la via pública. …

INDICACIONS DEL COL·LEGI D’ADMINISTRADORS DE BARCELONA EN REFERÈNCIA AL COVID-19

Apreciats clients, Aquí podran veure les indicacions del Col·legi d’Administradors de Barcelona respecte al COVID-19: Quedate_en_casa_ESP També trobaran les indicacions a seguir en el cas que es donés un cas positiu a la seva comunitat/finca: http://www.cafbl.cat/pdfs/Premsa/Consejos_infeccion_coronavirus_ES.pdf Ens trobem a la seva plena disposició per a la ressolució de qualsevol dubte que els hi pugui sorgir.   Cordialment, Rentmar Fincas.

COMUNICAT RENTMAR COVID-19

Seguint les recomanacions sanitàries i governamentals per fer front als riscos de contagi per coronavirus (COVID-19), en compliment el Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i principalment, d’acord amb els nostres valors, per protegir els nostres empleats, clients i proveïdors i donar el millor …