Cerca avançada
we found 0 results
Your search results

Empresa

En Rentmar Finques ens ocupem de tot personalment.

Rentmar Finques és una empresa dinàmica. Amb un equip humà que compta amb una dilatada experiència en l’Administració de Finques, Lloguers i comunitats de propietaris.

El nostre objectiu, de la mà de professionals del sector amb més de trenta anys d’experiència, és aconseguir que els nostres clients puguin gaudir del seu patrimoni sense preocupacions, oferint serveis integrals de gestió i administració d’immobles basats en una atenció ràpida, directa i personalitzada.

Honestedat, discreció, professionalitat, esperit d’equip, flexibilitat i entusiasme són alguns dels valors que componen la nostra filosofia i que garanteixen un servei diferencial i de qualitat en la gestió de propietats.

Apostem per les noves tecnologies per facilitar la comunicació amb els nostres clients, millorar el temps de resposta als seus problemes i proporcionar-los la informació que necessiten d’una forma àgil, sense perdre mai el tracte personalitzat que ens caracteritza.

Últimes notícies

REOBERTURA OFICINA

Estimats clients: En Rentmar tornem a obrir la nostra oficina amb horari de matins (de 9.00 a 14.00) i amb totes les mesures de prevenció oportunes. Informar-los que per a poder-los atendre de manera presencial serà imprescindible sol·licitar cita prèvia a través de qualsevol dels nostres gestors o a través del mail: info@rentmar.es Els esperem, Rentmar Finques.

AJUDES PER A OBRES DE REHABILITACIÓ EN EDIFICIS D’HABITATGES

Del 8 de juny fins al 20 de setembre es poden demanar les ajudes per a rehabilitar edificis d’habitatges amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat. Qui es pot beneficiar Les comunitats de propietaris, els propietaris d’edificis d’habitatges i les societats cooperatives formades de manera agrupada …

CONVALIDADA LA REFORMA DE LA LAU

Una notícia important per als propietaris i arrendataris, és que s’ha aprovat el 4 d’abril de 2019 una reforma substancial de la LAU. Així, els contractes que se signin a partir del dia 06/03/2019 serà aplicable la nova normativa, ja que el BOE on s’ha publicat és el de 03/05/2019. Com a trets principals, la durada mínima del contracte es fixa en 5 anys, …

DESISTIMENT DEL CONTRACTE PER PART DE L’ARRENDATARI

El desistiment del contracte per l’arrendatari transcorreguts sis mesos de durada podrà portar aparellat el pagament d’una indemnització a l’arrendador. El desistiment del contracte per l’arrendatari d’un habitatge ve recollit en el article 11 de la Llei d’Arrendaments Urbans (LAU), que com sabem va sofrir importants modificacions amb la Llei 4/2013 de 4 de juny (en vigor des del 6 juny de 2013). Aquest article no ha estat modificat per l’última la …